Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Lasagne s pórom a mletým mäsom

Lasagne s pórom a mletým mäsom
Reklama

Lasagne s pórom a mletým mäsom

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 9 ks uvarených lasagní
  • 500 g mletého bravčového mäsa
  • 1 ks pór
  • 200 g tvrdého syra
  • 3 ks PL kečupu
  • 1 ks KL horčice
  • 1 ks KL sójovej omáčky
  • 2-3 ks strúčiky cesnaku
  • 1 ks soľ
  • 1 ks korenie";i:10;s:19:"1 ks mletý zázvor

Postup

Krok 1

Pór osmažíme na masle. Pridáme mleté mäso a korenia. Maslom vymažeme zapekaciu misu a vložíme prvé tri lasagne. Vložíme mäso a dáme ďalšiu vrstvu lasagní. Potrieme kečupom, posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť do zlatista.

Vyberáme pre vás niečo PLUS