Lasagne s pórom a mletým mäsom
21. 9. 2011, 15:46

Reklama
Lasagne s pórom a mletým mäsom
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 9 ks uvarených lasagní
- 500 g mletého bravčového mäsa
- 1 ks pór
- 200 g tvrdého syra
- 3 ks PL kečupu
- 1 ks KL horčice
- 1 ks KL sójovej omáčky
- 2-3 ks strúčiky cesnaku
- 1 ks soľ
- 1 ks korenie";i:10;s:19:"1 ks mletý zázvor
Postup
Krok 1
Pór osmažíme na masle. Pridáme mleté mäso a korenia. Maslom vymažeme zapekaciu misu a vložíme prvé tri lasagne. Vložíme mäso a dáme ďalšiu vrstvu lasagní. Potrieme kečupom, posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť do zlatista.