Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Mäsové slížiky

Kuracie soté s kukuricou
Reklama

Mäsové slížiky

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 6
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 250 g bravčového stehna
  • 1 ks sterilizované uhorky
  • 1 ks korenie
  • 1 ks soľ
  • 1 ks vegeta
  • 1 ks horčica
  • 1 ks olej

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na tenké rezance s dľžkou 5 cm. Na panvici rozpálime olej a na oleji opražíme mäso, posolíme ho, pokoreníme a pridáme vegetu. Uhorky pokrájame na drobné kocky a pridáme k mäsu. Panvicu prikryjeme a necháme dusiť až do zmäknutia a pustenia šťavy. Keď je mäso hotové, pridáme 2 polievkové lyžice horčice a zamiešame do mäsa. Chvíľu pečieme a odstavíme zo sporáka.

Vyberáme pre vás niečo PLUS