Mäsové slížiky
19. 2. 2010, 2:23

Reklama
Mäsové slížiky
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 6
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 250 g bravčového stehna
- 1 ks sterilizované uhorky
- 1 ks korenie
- 1 ks soľ
- 1 ks vegeta
- 1 ks horčica
- 1 ks olej
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na tenké rezance s dľžkou 5 cm. Na panvici rozpálime olej a na oleji opražíme mäso, posolíme ho, pokoreníme a pridáme vegetu. Uhorky pokrájame na drobné kocky a pridáme k mäsu. Panvicu prikryjeme a necháme dusiť až do zmäknutia a pustenia šťavy. Keď je mäso hotové, pridáme 2 polievkové lyžice horčice a zamiešame do mäsa. Chvíľu pečieme a odstavíme zo sporáka.