Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Morčacie rezne s broskyňami a brusnicami

Zapečené bravčové rezne so šunkou a medom
Reklama

Morčacie rezne s broskyňami a brusnicami

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 4 ks morcacím rezňov
  • 3 lyžice hladkej múky
  • 3 ks vajcia
  • 4 ks zrelé broskyne
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 4 lyžice brusnicového kompótu
  • 1 ks olej na smaženie
  • 1 ks plátky citróna a petržlen na ozdobenie

Postup

Krok 1

Rezne obalíme v múke, potom v rozšľahanom a osolenom vajci. Osmažíme na oleji. Osmažené rezne pofŕkame citrónovou šťavou. Na každý rezeň položíme plátok citróna, ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s brusnicovým kompótom a broskyňou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS