Morčacie rezne s broskyňami a brusnicami
8. 7. 2011, 13:26

Reklama
Morčacie rezne s broskyňami a brusnicami
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 4 ks morcacím rezňov
- 3 lyžice hladkej múky
- 3 ks vajcia
- 4 ks zrelé broskyne
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- 4 lyžice brusnicového kompótu
- 1 ks olej na smaženie
- 1 ks plátky citróna a petržlen na ozdobenie
Postup
Krok 1
Rezne obalíme v múke, potom v rozšľahanom a osolenom vajci. Osmažíme na oleji. Osmažené rezne pofŕkame citrónovou šťavou. Na každý rezeň položíme plátok citróna, ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s brusnicovým kompótom a broskyňou.