Morská belica na taliansky spôsob
21. 9. 2011, 15:46

Reklama
Morská belica na taliansky spôsob
- Dĺžka prípravy (min): 40
- Počet porcií: 8
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 kg vypitvanej morskej belice
- 1 lyžica soli
- 1 ks 0
- 5 dl oleja
- 1 ks cibuľu
- 1 ks citrón
- 1 ks petržlenovú vňať
- 1 ks 0
- 5 dl bieleho vína
- 1 až 2 ks vajcia";i:10;s:23:"3 lyžice hladkej múky";i:11;s:24:"1 lyžica oleja do vesta";i:12;s:25:"1 ks olej na vyprážanie
Postup
Krok 1
Belicu pokrájajte na tenké plátky, posoľte a potrite prstami olivovým olejom. Opečte ich do ružova v mikrovlnke, na panvici, alebo na grile. Opečte aj plátky chleba, len tak nasucho na panvici alebo na grile. Opečený chlieb potrite cesnakom a pokvapkajte olejom. Potrite zmäknutou rozkrojenou rajčinou. Na hrianky poklaďte plátky baklažánu, osoľte a podľa chuti pridajte korenie.