Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Nakladané čínske rezne s kari korením

Nakladané čínske rezne s kari korením
Reklama

Nakladané čínske rezne s kari korením

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 400 g kuracích alebo morčacích pŕs
  • 1 ks cibuľa
  • 1 ks väčšie vajíčko alebo 2 menšie
  • 1 ks mleté korenie
  • 1 ks soľ
  • 1 ks ČL kari korenia
  • 2 ks PL oleja
  • 1 ks PL worchestrovej omáčky
  • 1 ks PL sójovej omáčky
  • 1 ks PL horčice";i:10;s:12:"1 ks solamyl

Postup

Krok 1

Prsia a cibuľu si nakrájame a pridáme všetky horeuvedené suroviny. Zmes zamiešame. Pridáme cca 1-2 PL Solamylu, aby zmes nebola riedka ani príliš hustá. Prikryjeme ju a dáme najlepšie na noc odstáť do chladničky. Po odležaní vysmážame. Vysmážame bez oleja alebo s min. množstvom, nakoľko olej je už v šťave. Na panvicu dajte 1–3 lyžice zmesi – podľa toho aké veľké máte radi a vytvarujte rezne, ktoré vysmažte z oboch strán. Podávame najlepšie so zemiakovou kašou a niečim kyslým, napr. uhorkou alebo šalátom.

Vyberáme pre vás niečo PLUS