Reklama

Nepečená jahodová torta

Rýchla ovocná torta
Reklama

Nepečená jahodová torta

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 6
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 3 ks pochúťkové smotany
  • 1 kg - jahôd
  • 1 ks balík detských piškót
  • 1 ks práškový cukor
  • 1 ks vanilkový cukor
  • 1 ks kakao alebo granko.

Postup

Krok 1

Pochúťkové smotany vymiešame s 2 polievkovými lyžicami práškového cukru a vanilkovým cukrom. Tortovú formu vyložíme detskými piškótami, na prvú vrstvu natrieme pochúťkovú smotanu a poukladáme na túto vrstvu jahody (môžeme aj prekrojené). Takýmto spôsobom urobíme ďalšiu vrstvu (piškóty, pochúťková smotana, jahody).Do druhej vrstvy pochúťkovej smotany môžeme primiešať kakao alebo granko. Úhľadne zahladíme – necháme odležať z večera do rána, odložíme do chladničky a máme výborný dezert. Krájame na trojuholníčky, ktoré ozdobíme ich pred podávaním šľahačkou a jahodou. Pozor, pri ponúknutí si vezmite hneď na prvý krát, druhý krát Vás už nik neponúkne také to je výborné.

Vyberáme pre vás niečo PLUS