Nepečená jahodová torta
4. 2. 2010, 15:53 (aktualizované: 30. 5. 2024, 15:59)

Reklama
Nepečená jahodová torta
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 6
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 3 ks pochúťkové smotany
- 1 kg - jahôd
- 1 ks balík detských piškót
- 1 ks práškový cukor
- 1 ks vanilkový cukor
- 1 ks kakao alebo granko.
Postup
Krok 1
Pochúťkové smotany vymiešame s 2 polievkovými lyžicami práškového cukru a vanilkovým cukrom. Tortovú formu vyložíme detskými piškótami, na prvú vrstvu natrieme pochúťkovú smotanu a poukladáme na túto vrstvu jahody (môžeme aj prekrojené). Takýmto spôsobom urobíme ďalšiu vrstvu (piškóty, pochúťková smotana, jahody).Do druhej vrstvy pochúťkovej smotany môžeme primiešať kakao alebo granko. Úhľadne zahladíme – necháme odležať z večera do rána, odložíme do chladničky a máme výborný dezert. Krájame na trojuholníčky, ktoré ozdobíme ich pred podávaním šľahačkou a jahodou. Pozor, pri ponúknutí si vezmite hneď na prvý krát, druhý krát Vás už nik neponúkne také to je výborné.