Obrátený rezeň podľa Ildikó
4. 2. 2010, 15:53

Reklama
Obrátený rezeň podľa Ildikó
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 1 ks hovädzie
- 1 ks hydinové alebo bravčové mäso pokrájané na plátky
- 1 ks soľ
- 1 ks korenie
- 1 ks vajíčka
- 1 ks strúhanka
- 1 ks olej an vyprážanie
- 1 ks oravská slanina
- 1 ks cibuľa
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, poobraciame v strúhanke, ponoríme do rozšľahaných vajíčok a prudko opečieme na oleji (nie domäkka). Plátky poukladáme na pekáč, na to poukladáme nakrájanú cibuľu a slaninu. Podlejeme vývarom, prikryjeme alobalom a pečieme v rúre. Podávame s dusenou ryžou alebo so zemiakmi.