Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Obrátený rezeň podľa Ildikó

Sézamové kuracie rezne
Reklama

Obrátený rezeň podľa Ildikó

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 1 ks hovädzie
  • 1 ks hydinové alebo bravčové mäso pokrájané na plátky
  • 1 ks soľ
  • 1 ks korenie
  • 1 ks vajíčka
  • 1 ks strúhanka
  • 1 ks olej an vyprážanie
  • 1 ks oravská slanina
  • 1 ks cibuľa

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, poobraciame v strúhanke, ponoríme do rozšľahaných vajíčok a prudko opečieme na oleji (nie domäkka). Plátky poukladáme na pekáč, na to poukladáme nakrájanú cibuľu a slaninu. Podlejeme vývarom, prikryjeme alobalom a pečieme v rúre. Podávame s dusenou ryžou alebo so zemiakmi.

Vyberáme pre vás niečo PLUS