Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Pečené rybie filé s mandľami

Morská treska na víne a cesnaku
Reklama

Pečené rybie filé s mandľami

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 3
  • Náročnosť: vysoká

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g rybieho filé
  • 1 lyžica soli
  • 1 ks na štipku noža chili
  • 1 lyžica octu
  • 1 ks malá cibuľka
  • 50 g opražených nasekaných mandlí
  • 1 dl vody a olej na vyprážanie

Postup

Krok 1

Porcie filé posypeme soľou, opečieme na oleji po obidvoch stranách. Vyberieme z pekáča , do výpeku pridáme na jemno posekanú cibuľu, chili, ocot, mandle a vodu. Povaríme, až šťava zhustne, vrátime rybu späť, necháme prehriať a podávame.

Vyberáme pre vás niečo PLUS