Pikantný jahňací guláš
21. 7. 2011, 17:51

Reklama
Pikantný jahňací guláš
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 8
- Náročnosť: vysoká
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g jahňacieho mäsa
- 3 ks cibule
- 4 ks strúčiky cesnaku
- 2 ks chilli papričky
- 125 ml červeného vína
- 1 ks paradajkový pretlak
- 1 ks červená paprika
- 50 g strúhaného tmavého chleba
- 1 ks PL pochúťkovej kyslej smotany
- 1 ks olej";i:10;s:29:"1 ks mletá červená paprika";i:11;s:9:"1 ks soľ
Postup
Krok 1
Nadrobno nakrájanú cibuľu speňte na oleji. Pridajte na kocky nakrájané mäso, mierne osoľte, zaprášte mletou červenou paprikou, pridajte prelisovaný cesnak, paradajkový pretlak, chilli papričky, podlejte vodu a prikryté varte. Podľa potreby mäso podlievajte vodou. Keď je mäso mäkké, pridajte nakrájanú červenú papriku, červené víno a spolu chvíľu povarte. Na záver podľa potreby zahustite strúhaným tmavým chlebom. Podávajte s pochúťkovou kyslou smotanou a bielym chlebom.