Reklama

Šampiňóny na smotane

Šampiňóny na smotane
Reklama

Šampiňóny na smotane

  • Dĺžka prípravy (min): 40
  • Počet porcií: 2
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 200 g čerstvých šampiňónov
  • 1 ks šľahačkovú smotanu
  • 1 ks malú cibuľu
  • 2 ks PL oleja
  • 2 ks PL výberovej múky
  • 1 ks ČL mletej papriky
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 1 ks bobkový list
  • 3 ks nové korenia
  • 5 ks čierne korenia";i:10;s:17:"1 ks ČL horčice";i:11;s:16:"1 ks ČL kečupu";i:12;s:11:"1 ks vegeta";i:13;s:9:"1 ks soľ";i:14;s:25:"1 ks šťava z 1 citróna

Postup

Krok 1

Očistené šampiňóny pokrájané na plátky dajte dusiť na opraženú cibuľu. Pridajte papriku, koreniny, podlejte vodou a duste do mäkka. Medzitým si pripravte smotanu v ktorej rozhabarkujte múku a šťavu z citróna. Vlejte do udusených šampiňónov a krátko povarte. Na záver ochuťte kečupom, horčicou, soľou a vegetou. Podávajte s cestovinou a zeleninovým šalátom.