Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Smotanové rezne

Smotanové rezne
Reklama

Smotanové rezne

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 500 g bravčového mäsa
  • 1 ks soľ
  • 2 ks vajcia
  • 1 ks mleté čierne korenie
  • 2 lyžice medu
  • 150 g kyslej smotany
  • 1 ks väčší strúčik cesnaku
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 1 ks horčica
  • trochu ks hladkej múky";i:10;s:15:"80 g mozzarelly

Postup

Krok 1

Bravčové mäso pokrájané na rezne osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Celé vajcia rozšľaháme, pridáme kyslú smotanu, horčicu, sójovú omáčku, pretlačený cesnak, med a hladkú múku. Ochutené plátky mäsa ponoríme do nálevu a necháme 10 minút odstáť. Potom mäso rozložíme na vymastený plech a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením na povrch mäsa položíme kolieska mozzarelly a dopečieme.

Vyberáme pre vás niečo PLUS