Smotanové rezne
8. 9. 2011, 14:00

Reklama
Smotanové rezne
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 500 g bravčového mäsa
- 1 ks soľ
- 2 ks vajcia
- 1 ks mleté čierne korenie
- 2 lyžice medu
- 150 g kyslej smotany
- 1 ks väčší strúčik cesnaku
- 1 lyžica sójovej omáčky
- 1 ks horčica
- trochu ks hladkej múky";i:10;s:15:"80 g mozzarelly
Postup
Krok 1
Bravčové mäso pokrájané na rezne osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Celé vajcia rozšľaháme, pridáme kyslú smotanu, horčicu, sójovú omáčku, pretlačený cesnak, med a hladkú múku. Ochutené plátky mäsa ponoríme do nálevu a necháme 10 minút odstáť. Potom mäso rozložíme na vymastený plech a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred dopečením na povrch mäsa položíme kolieska mozzarelly a dopečieme.