Šošovicové rizoto
4. 2. 2010, 15:53 (aktualizované: 30. 5. 2024, 15:58)

Reklama
Šošovicové rizoto
- Dĺžka prípravy (min): 20
- Počet porcií: 6
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 60 g šošovice
- 60 g ryže
- 1 ks stredne veľká cibuľa
- 100 ml vývaru
- 1 ks korenie
- 1 ks soľ
- 1 ks klinček
- 1 ks muškátový oriešok
- 1 ks olej
Postup
Krok 1
Šošovicu uvaríme do polomäkka a ryžu posmažíme na oleji približne 3 minúty. Zmiešame so šošovicou, pridáme koreniny a zalejeme vývarom. Zmes varíme približne pol hodiny a na záver pridáme opraženú cibuľu.