Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Špagety s mletým mäsom, kapustou a orechmi

Cestoviny s maslovo-syrovo-špenátovou omáčkou
Reklama

Špagety s mletým mäsom, kapustou a orechmi

  • Dĺžka prípravy (min): 20
  • Počet porcií: 2
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 250 g špagiet
  • 1 ks soľ
  • 1 lyžica oleja
  • 1 ks cibuľu
  • 2 ks strúčiky cesnaku
  • 1 štipka mletej červenej štipľavej papriky
  • 1 lyžica zázvoru
  • 200 g mletého bravčového mäsa
  • 200 g kapusty
  • 1 lyžica sójovej omáčky";i:10;s:29:"3 lyžice posekaných orechov";i:11;s:48:"1 ks petržlenovú vňať alebo vňať koriandru";i:12;s:10:"1 dl vína

Postup

Krok 1

Na panvici zohrejeme olej, pridáme pokrájanú cibuľu, cesnak a krátko osmažíme. Pridáme štipľavú papriku, zázvor, mleté mäso, na tenké rezance pokrájanú kapustu a miešame, až mäso zhnedne. Pridáme sójovú omáčku a víno, osolíme, podusíme a vmiešame uvarené špagety. Podávame posypané orechmi a petržlenovou alebo koriandrovou vňaťou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS