Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Šuej-Ču-Žou

Šuej-Ču-Žou
Reklama

Šuej-Ču-Žou

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 600 g bravčového karé
  • 150 g na rezance nakrájanej kapusty
  • 1 lyžica Solamylu
  • 1 ks žĺtok
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 1 ks kocku masoxu
  • 1 ks cibuľu
  • 1 ks menšiu feferónku
  • polovicu spoon zázvoru
  • 1 dl vína";i:10;s:9:"1 ks soľ";i:11;s:10:"1 ks cukor";i:12;s:13:"1 ks oriešky

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na rezance ktoré premiešame so Solamylom. Pridáme žĺtok a sójovú omáčku a znova premiešame. Necháme odstáť v chlade. Mäso opražíme na rozohriatom oleji. Opražené mäso vyberieme a v panvici udusíme kapustu a pokrájanú feferónku. Počas dusenia podlievame vývarom z masoxu. Pridáme opražené mäso, zázvor a podlejeme vínom. Ochutíme trochou soli, cukru a primiešame trochu Solamylu, sójovej omáčky a oriešky. Podávame s Kung-pao a ryžou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS