Šuej-Ču-Žou
8. 9. 2011, 14:04

Reklama
Šuej-Ču-Žou
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 600 g bravčového karé
- 150 g na rezance nakrájanej kapusty
- 1 lyžica Solamylu
- 1 ks žĺtok
- 3 lyžice sójovej omáčky
- 1 ks kocku masoxu
- 1 ks cibuľu
- 1 ks menšiu feferónku
- polovicu spoon zázvoru
- 1 dl vína";i:10;s:9:"1 ks soľ";i:11;s:10:"1 ks cukor";i:12;s:13:"1 ks oriešky
Postup
Krok 1
Mäso nakrájame na rezance ktoré premiešame so Solamylom. Pridáme žĺtok a sójovú omáčku a znova premiešame. Necháme odstáť v chlade. Mäso opražíme na rozohriatom oleji. Opražené mäso vyberieme a v panvici udusíme kapustu a pokrájanú feferónku. Počas dusenia podlievame vývarom z masoxu. Pridáme opražené mäso, zázvor a podlejeme vínom. Ochutíme trochou soli, cukru a primiešame trochu Solamylu, sójovej omáčky a oriešky. Podávame s Kung-pao a ryžou.