- 40 min.
- 6 porcie
- Stredná
Potrebujete tieto suroviny:
Potrebujeme:
- 2 kssyry s bielou plesňou
- 2 ksvajcia
- 1 kscibuľu
- 5 lyžícjemných ovsených vločiek
- 1 lyžicavegety
- 1 ksmenšiu klobásu alebo párok
- 1 kssoľ
- 1 ksmúku, vajce a strúhanku na obaľovanie
Postup
Syr postrúhajte a pridajte k nemu vajcia, nadrobno nasekanú cibuľu, ovsené vločky, vegetu a soľ. Klobásu alebo párky najemno pomeľte a vmiešajte do masy.
Z pripravenej zmesi vyformujte malé fašírky, obaľte v hladkej múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke. V horúcom oleji vypražte. Fašírky podávajte so zeleninovým šalátom.