Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Torta Miláčik

Torta Miláčik
Reklama

Torta Miláčik

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 6
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 5 ks vajec
  • 25 ks dkg kryštálového cukru
  • 25 ks dkg polohrubej múky
  • 2 ks dcl vlažnej vody
  • 1 ks dcl oleja
  • 1 ks kypriaci prášok
  • 4 ks PL kakaa
  • 1 ks plnka: 2 šľahačkové smotany
  • 2 balenia 250g tvarohu
  • trochu ks cukru práškového";i:10;s:23:"100 g tmavej čokolády";i:11;s:22:"1 ks pikantný lekvár

Postup

Krok 1

Vyšľaháme cukor, žĺtky, vodu a olej. V inej nádobe vyšľaháme bielka, pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom. Korpus pečieme približne hodinu na 160 stupňoch Celzia. Po vychladnutí ho prerežeme, naplníme lekvárom a plnkou, tak isto ozdobíme aj vrch. Plnka – zmiešajte obe smotany a tvarohy s postrúhanou čokoládou.

Vyberáme pre vás niečo PLUS