Torta Miláčik
4. 2. 2010, 15:53

Reklama
Torta Miláčik
- Dĺžka prípravy (min): 50
- Počet porcií: 6
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 5 ks vajec
- 25 ks dkg kryštálového cukru
- 25 ks dkg polohrubej múky
- 2 ks dcl vlažnej vody
- 1 ks dcl oleja
- 1 ks kypriaci prášok
- 4 ks PL kakaa
- 1 ks plnka: 2 šľahačkové smotany
- 2 balenia 250g tvarohu
- trochu ks cukru práškového";i:10;s:23:"100 g tmavej čokolády";i:11;s:22:"1 ks pikantný lekvár
Postup
Krok 1
Vyšľaháme cukor, žĺtky, vodu a olej. V inej nádobe vyšľaháme bielka, pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom. Korpus pečieme približne hodinu na 160 stupňoch Celzia. Po vychladnutí ho prerežeme, naplníme lekvárom a plnkou, tak isto ozdobíme aj vrch. Plnka – zmiešajte obe smotany a tvarohy s postrúhanou čokoládou.