Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Zvierací penis: Už ste ho ochutnali?

Reklama

Čínska kuchyňa je známa tým, že sa netají podávaním aj netradičných kúskov jedla v menu. Od kože psov po genitálie zvierat. V Pekingu len nedávno vznikla, dnes už známa, prvá „penis reštaurácia“!  



Tu môžu podnikatelia a štátni úradníci ochutnať vzorky orgánov oslov či volov. V skutočnosti si špeciality extra pýtať nemusíte, pretože sú súčasťou skoro každého pokrmu, s výnimkou tých, ktoré obsahujú namiesto uvareného penisu semenníky.

Hanblivé čašníčky
Na túto prácu potrebujete mať chladnú povahu. Netreba sa červenať, ani hanbiť. Hanblivými bývajú skôr zákazníci, ktorí prišli ochutnať miestnu špecialitu. Servírka by mala všetko podstatné vysvetliť a hlavne jedálniček chváliť a nezabudnúť vymenovať všetky liečivé vlastnosti ich genitálnych pochúťok.

Kto chce jesť penis?
Podľa majiteľa čínskej reštaurácie k nim chodia častejšie muži ako ženy. Hlavne tí, ktorí majú záujem zlepšiť svoju mužnosť. Ženám sa toto jedlo neodporúča, s ohľadom na obsah testosterónu, ktorý môže ovplyvňovať zdravie, od plodnosti cez pleť ženy.

Ako sa jedlo pripravuje?
Niektoré pokrmy s genitáliami sú pripravované celkom bežne. Jednoduchý baraní penis sa pokrája na plátky, vymáča v múke, vypraží a podáva sa napichnutý na paličke so sójovou omáčkou.

Extra názvy
Názvy jedla z genitálií by nemali byť vulgárne. Už len ich pôvod je odstrašujúci, aj preto by mali znieť chutne a elegantne. Penis z koňa má napríklad názov "Drak v plameni túžby" a stojí v prepočte okolo 40 eur.

Ako to chutí?
Penis z koňa či mongolského osla vraj chutí podobne ako prevarené chápadlá chobotnice. Jedlo je nakrájané pozdĺžne a vyzerá ako slanina. Konský penis je ľahký, zatiaľ čo genitálie osla sú mastné. Semenníky sú mierne drobivé a chutia lepšie s pridaním sezamu, sóji a chilli.

Pokiaľ ide o predpokladaný prínos pre zdravie, väčšina bežných zákazníkov, ktorá nie je so sebou spokojná v sexuálnej oblasti očakáva zázraky, alebo aspoň nádej. A čo vy? Veríte v silu jedla na sexuálne zdravie? Ochutnali by ste?

Autor: Erika

Vyberáme pre vás niečo PLUS