Reklama

Jednoduché kuracie soté

Jednoduché kuracie soté
Reklama

Jednoduché kuracie soté

  • Dĺžka prípravy (min): 50
  • Počet porcií: 4
  • Náročnosť: stredná

Suroviny

Potrebujeme:

  • 4 ks kuracie rezne
  • 300 g surových alebo konzervovaných šampiňónov
  • 1 ks téglik šľahačkovej smotany
  • 2 ks PL masla
  • 1 ks PL sójovej omáčky
  • 1 ks korenie
  • 1 ks soľ
  • 1 ks olej

Postup

Krok 1

Hríby nakrájame a orestujeme na masle. Potom ich vyberieme, osolíme, okoreníme a do výpeku vložíme nakrájané, osolené a okorenené kuracie prsia. Opekáme na troške oleja, pridáme šampiňóny, sójovú omáčku a smotanu, zamiešame a povaríme.