Baran - zelená fazuľka

Hoci má Baran veľký apetít a často túži po pikantnom jedle, nakoniec si vždy aj tak vyberie klasiku. Čo sa týka jarnej zeleniny, zelená fazuľka je pre Baranov to pravé orechové! Pustite sa do jej pestovania, radí magazín Záhradkár.

quinoa s fazuľkami, príloha

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 20 MINÚT,   VARENIE 20 MINÚT• 150 g bielej quinoy • 250 g zelených fazuliek • 2 lyžice masla • pol šálky mandľových plátkov • 2 strúčiky cesnaku • 2 lyžice citrónovej šťavy • štipka muškátového orieška • soľ a korenie 1. Quinou dvakrát prepláchnite horúcou vodou, v hrnci zalejte vriacou vodou, pridajte pol lyžičky soli a varte 15 minút. Potom zlejte a nechajte odkvapkať. 2. Do vriacej osolenej vody vhoďte očistené fazuľkové struky, povarte
Zdroj: LAURA WITTEKOVA